Ortho DSC 3688

Stuur ons een bericht

Via onderstaand formulier kunt u ons een bericht sturen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Telefoon bereikbaarheid

De praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.45-12.00 uur en van 14.00-16.30 uur.

Tijdens werktijd wordt u dan geholpen door de balieassistente. Buiten werktijd en in het weekend staat het antwoordapparaat aan voor de avond- of weekenddienst. Het bandje van het antwoordapparaat geeft u diverse informatie en het te bellen telefoonnummer bij spoed-klachten buiten de openingstijden. Voor vragen of het verzetten van een afspraak kunt u ook een e-mail sturen naar info@ortholeiden.nl

Bent u het afsprakenkaartje kwijt, dan kunt u op deze website via de ‘Afspraakcheck’ de gemaakte afspraak opvragen. Tevens is het mogelijk om op deze site nieuwe patiënten aan te melden. Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, nemen wij contact met u op voor het maken van een eerste afspraak

Bij spoed

Overdag van maandag t/m vrijdag

Wanneer u een pijnklacht of een kapotte beugel heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem direct contact met ons op. Bel of mail ons indien mogelijk tussen 7.45 uur en 10.00 uur, zodat wij u eventueel dezelfde dag nog kunnen helpen.

In de avond of in het weekend

Heb je een probleem op vrijdag of in het weekend dat niet kan wachten, luister dan het gehele bericht op het antwoordapparaat af om de gegeven instructies op te volgen. Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van de gegevens, zoals het nummer van de waarnemende orthodontist.

Het overgrote deel van de klachten met de uitneembare en vaste beugel behoeven geen directe aandacht maar kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend.