Tarieven en facturatie

Netpoint Factoring BV verzorgt de facturen voor de betaling van uw orthodontische behandeling. Zij dienen onze declaratie rechtstreeks in bij uw zorgverzekering.

Krijgt u niet alles van uw zorgverzekering vergoed, dan krijgt u van Netpoint per e-mail een rekening van het deel dat niet vergoed wordt. Zorg dus dat altijd het juiste e-mail adres bij ons bekend is. Vergoedt uw zorgverzekering alle kosten, dan ontvangt u uiteraard geen rekening.

Heeft u vragen over een declaratie of wilt u een kopie van een rekening ontvangen? Neem dan contact op met Netpoint:

Via de website 24 u per dag, 7 dagen per week (gratis)

Of telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur op 0416-541509 (gratis)

U kunt hier de betalingsvoorwaarden van Netpoint inzien.

Wilt u liever zelf de declaratie ontvangen om op te sturen naar uw zorgverzekeraar? Geef dat dan door aan de balie-assistent, dan stuurt Netpoint de declaraties rechtstreeks naar u.

Zorgverzekeraars vergoeden uit de aanvullende verzekering een groot gedeelte van de kosten voor een orthodontische behandeling voor kinderen tot 18 jaar; klik hier voor de dekking en bijbehorende premie en maximale vergoeding tot 18 jaar van diverse zorgverzekeraars.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de kosten voor een orthodontische behandeling voor volwassenen (vanaf 18 jaar); klik hier voor de dekking, bijbehorende premie en maximale vergoeding vanaf 18 jaar van diverse zorgverzekeraars

Veel gestelde vragen