Kirsten meisje DSC 3704 smal

De praktijk

Ons professionele team doet haar uiterste best om voor de patiënt een gezond gebit en een aantrekkelijke lach in een harmonisch gelaat te creëren.

Lisette meisje DSC 3220

Visie

Een orthodontische behandeling kan, door het rechtzetten van tanden en kiezen en het corrigeren van de kaakstand de kans op cariës en tandvleesziekten verkleinen, de kauwfunctie verbeteren en door de betere uitstraling van het gezicht neemt het zelfvertrouwen vaak toe.

De praktijk is niet alleen gericht op de orthodontische behandeling van kinderen. Ook volwassen patiënten worden behandeld voor gebitsregulatie, van kleine correcties tot uitgebreide gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische -prothetische (denk aan implantaten) behandelingen.

Vriendelijk en professioneel, zo kan het enthousiaste team het best worden omschreven. Uw zorgvraag staat centraal, waardoor de behandeling zo optimaal mogelijk past bij uw wensen.

Het behandelteam

Het behandelteam bestaat uit 3 orthodontisten, ervaren zaalassistenten, balieassistenten, omloopassistenten en een secretaresse. De drie orthodontisten werken samen aan uw gebit. Afhankelijk van de dag dat u de praktijk bezoekt zult u Peter Nijkamp, Kirsten Graven of Caroline Biewald als orthodontist treffen.

Voor uitgebreide en/of gecompliceerde behandelingen werkt ons team samen met uw tandarts en indien nodig met andere tandheelkundig specialisten zoals de kaakchirurg, de parodontoloog of de implantoloog.

Ons team